Tjänster

KBTkliniken Norr

Två personer sitter på ett terapimöte

På KBTkliniken Norr erbjuder vi:

Individuell terapi: Individuell terapi är till för dig som
önskar stöd för din egen del dvs.för dig själv.

Parterapi: Parterapi är för er som tillsammans önskar
stöd i er relation.

Familjesamtal: Familjesamtal är för er som behöver
stöd för att lösa konflikter eller få hjälp med kommunikationen
inom familjen eller annan gruppkonstulation.

Vi erbjuder alla våra tjänster via digitalt online, telefon eller på plats.

Akut kris? Ring 1177 eller 112.

 

Prislista

Privatperson: 1325 kr/enkel session

Par- och familjesamtal: 2650 kr/dubbelsession

Företagsbeställning: 1550 kr/enkel session

Remiss/beställning (arbetsgivaren betalar): Enligt avtal

Privatpersoner betalar med swish vid inbokat möte. Vid all fakturering tillkommer administrativ avgift på 100 kr.

 

Remiss eller privat:
Hos oss kan du få behandling som privatperson, via remiss eller beställning från din arbetsgivare/företagshälsa. Det är dock alltid den som beställer eller skriver remiss som bestämmer om du får remiss eller beställning.

 

Tystnadsplikt:
Vi har Tystnadsplikt (sekretess), vilket innebär att vi inte får prata med någon (varken föräldrar, socialtjänst, skolpersonal eller din chef) om vad som sagts i vårt samtal, utan ditt godkännande. Vi är däremot skyldiga att anmäla till socialtjänsten om vi misstänker att ett barn eller en ung person far illa eller riskerar att fara illa. Vi gör inte något i smyg, utan berättar allt för den person vi är orolig för. Om en arbetsgivare betalar behandlingen för sin medarbetare, händer det att arbetsgivaren önskar någon form av skriftlig sammanfattning. I dessa fall får du godkänna den innan vi lämnar den till din chef.

 

Ta hjälp genom KBT online? 
I dagens digitala värld erbjuds KBT behandling online. KBT behandling online är ett utmärkt alternativ för dem som söker professionellt stöd, men önskar flexibiliteten av digitala tjänster. Oavsett var du befinner dig kan KBT terapi online erbjuda verktyg och strategier för att hantera emotionella och psykologiska utmaningar.

 

Med KBT på nätet kan du få professionell vägledning utan att lämna ditt hem. KBT terapi på nätet är särskilt fördelaktigt för dig med hektiska scheman, för dig som bor på avlägsna platser eller för dig som har svårigheter att ta dig till en viss plats där psykologen eller psykoterapeuten har sin klinik. 

 

Många upptäcker att KBT på nätet inte bara är bekvämt utan också mycket effektivt. Om du funderar på KBT terapi på nätet, kan du vara säker på att din integritet och konfidentialitet bevaras. Med KBT terapi digital blir psykologisk hjälp mer tillgänglig än någonsin.